آخرین مطالب

تشکیل 3 پرونده درخصوص تخلفات انتخاباتی در استان کرمان سیاسی

تشکیل 3 پرونده درخصوص تخلفات انتخاباتی در استان کرمان

  بزرگنمایی:
معاون قضایی دادگستری استان کرمان گفت: برخی از نامزدها یا افرادی که با نامزدها همکاری داشتند، تخلفاتی انجام داده‌اند که پرونده قضائی برای آنها تشکیل شده یا تذکر دریافت کرده‌اند، ۳ پرونده قضائی هم دراین ارتباط تشکیل شده است.

به گزارش نسیم شرق، سیدمهدی قویدل ظهر در نشست خبری که با محوریت پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی برگزار شد، با اشاره به اقدامات خصمانه دشمن با مردم غزه و در کرمان اظهار کرد: استکبار جهانی به دنبال زیر سؤوال بردن حضور باشکوه مردم در صحنه‌های مختلف بود که با شکست روبرو شده است.

وی با بیان این مطلب که ایران تنها کشوری است که بیشترین انتخابات را برگزار کرده است، گفت: پشتیبانی از حقوق عامه وظیفه مهم قوه قضائیه است لذا در این راستا پیشگیری از جرایم و تخلفات انتخاباتی بدون دخالت در امر انتخابات از وظایف دستگاه قضائی است.

دبیرستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی با یادآوری برگزاری انتخابات سالم در سنوات قبل تصریح کرد: ذیل ستاد پیشگیری پیشگیری از جرایم انتخاباتی چهار کمیته رسانه و اخبار انتخاباتی، کمیته آموزش، ارتقای آگاهی‌های عمومی و اطلاع‌رسانی و کمیته حقوقی قضایی با محوریت دبیر ستاد پیشگیری از جرائم و تخلفات انتخاباتی و کمیته رصد فضای مجازی به ریاست دادستان تشکیل شده است.

وی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی برای ضابطین، عنوان کرد: برخی از نامزدها یا افرادی که با نامزدها همکاری داشتند، تخلفاتی انجام داده‌اند که پرونده قضائی برای آنها تشکیل شده یا تذکر دریافت کرده‌اند و 3 پرونده قضائی در استان کرمان در این زمینه تشکیل شده است که تخلف آنها در زمینه‌هایی همچون تبلیغات زودهنگام انتخاباتی و غیره بوده است.

معاون قضایی دادگستری استان کرمان خاطر نشان کرد: کتابی با عنوان انتخابات در آینه قانون در زمینه احصاء جرائم و تخلفات انتخاباتی و راهکارهای پیشگیرانه نیز تبیین و در اختیار دست‌اندرکاران انتخاباتی قرار داده شده است.

این مقام قضایی تاکید کرد: درج آگهی یا نشر محتوا علیه نامزدهای انتخاباتی یا احزاب و گروه‌های سیاسی و یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی ممنوع است و پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (فتا) و ضابطان قوه قضائیه موظف به رصد موارد یادشده و جلوگیری از آن هستند.

وی با اشاره به اینکه تخریب و توهین به رقیب عنوان مجرمانه دارد و به این تخلف رسیدگی می‌شود، افزود: اجازه رفتار مغایر قانون به کسی داده نمی‌شود و فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی، 8 روز قبل از روز أخذ رأی (‌مرحله اول و دوم) آغاز و تا 24 ساعت قبل از ‌أخذ رأی ادامه خواهد داشت.

وی همچنین به تشکیل کمیته آموزش، ارتقا آگاهی و اطلاع‌رسانی اشاره کرد و از برگزاری جلسه‌ای در این خصوص با مدیر رسانه و روابط عمومی دادگستری استان در محل معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سخن به میان آورد.

قویدل در پایان با اشاره به نقش رسانه در مقابله با سیاه‌نمایی دشمن، خنثی‌سازی اهداف دشمنان، ترویج اخلاق حسنه در انتخابات و افزایش مشارکت، اظهار کرد: رسانه‌ها در جهت اطلاع‌رسانی در برگزاری انتخابات نقش پررنگی دارند لذا می‌طلبد در این خصوص به‌طور ویژه عمل کنند و نشریه‌ها نیز ستونی درباره خبرهای انتخاباتی در روزنامه‌ها اختصاص دهند.

این مقام قضایی خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبات ویژه ستاد پیشگیری از جرائم انتخاباتی همه دادستان‌ها و رؤسای ستادهای پیشگیری از جرائم انتخاباتی باید قانون را محور قرار داده و رعایت قانون برای همه کاندیداها و دست اندرکاران باید اولویت باشد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

وزیر کشور تعطیلی 2 هفته ای صنایع را تکذیب کرد

70 هزار پروژه نیمه‌تمام در کشور داریم/ انتقاد از تملک 51 کارخانه توسط بانک‌ها

ثبت 600 هزار بازدید روزانه از نمایشگاه کتاب تهران/ مجموع فروش به 424 میلیارد تومان رسید

یارانه اردیبهشت دهک‌های اول تا سوم واریز شد

در دهک‌بندی‌ها اطلاعات نادرست ارائه شد

استاندار کرمان: مصرف برق ادارات و صنوف را به نفع کشاورزان کم کردیم

جیب خالی میراث برای 2 قلعه‌ 3 هزار ساله شهر کرمان

پزشکیان: ترامپ ایرانیان را نشناخته است

قطعی برق در دمای 45 درجه جنوب کرمان و خاموشی پمپ‌های کشاورزی

پایان گروگانگیری سه ماهه جوان رودبارجنوبی در کشور همسایه

استاندار کرمان: به دلیل قطعی‌های برق شرمنده مردم نجیب استان هستیم

جزییات امتحان نهایی مدارس کرمان و پیگیری برای جلوگیری از قطع برق

سید عباس عراقچی: می‌توان گفت و گوها را رو به جلو ارزیابی کرد

پزشکیان: در مذاکره جدی و به دنبال توافق هستیم

فریب آگهی‌های استخدام تقلبی را نخورید

هند و پاکستان بر سر آتش‌بس کامل به توافق رسیدند

اوباش در کرمان شناسنامه‌دار می‌شوند

هشدار درباره رانندگی بدون گواهینامه زیر سن قانونی

دمای کرمان گرم‌تر می‌شود

استاندار کرمان: نیروهای بومی استان در هیات مدیره معادن به کار گرفته شوند

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

علت حادثه بندر شهید رجایی مشخص شد

تعرفه جدید برق ابلاغ شد؛ افزایش قیمت از اول خرداد

هر گونه سهل‌انگاری در حادثه بندر شهید رجایی به مردم اعلام می‌شود

ظرفیت‌ها برای احداث 2 شهرک‌ صنعتی جدید در بم بسیج شد

نوجوانی پشت فرمان اتوبوس شهری در کرمان نشست و حادثه‌ آفرید

مقام آمریکایی: دور سوم مذاکرات با ایران مثبت و سازنده بود

انفجار در بندر شهید رجایی 6 مفقودی دارد

وزیر کشور: حادثه انفجار بندرشهید رجایی تاکنون 8 کشته و 750 مصدوم داشته است

وزیر بهداشت: بر اوضاع درمانی حادثه بندر شهید رجایی کنترل داریم

پیگیری مستمر رئیس جمهور از مدیریت حادثه انفجار در بندر شهید رجایی

158 هزار سند دفترچه‌ای در کرمان هنوز به تک برگ تبدیل نشده است

برنامه‌های ویژه برای مدیریت نارضایتی‌ها و امنیت سرمایه‌گذاری در کرمان

آدامس، حاوی هزاران ذره میکروپلاستیک در بزاق دهان

خوراکی های مفید و طبیعی برای رفع حالت تهوع

8 مدال طلا، نقره و برنز حاصل تلاش نمایندگان تکواندوی ایران در روز نخست

مرضیه جعفری سرمربی تیم ملی فوتبال زنان شد

استاندارد کرمان: درباره مشکل ترخیص خودروهای دپو شده توپ در زمین ما نیست

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

رییس علوم پزشکی کرمان: معادن بهره‌ای برای بخش سلامت استان نداشته است

پایداری هوای گرم در کرمان/ جنوب استان به 45 درجه می‌رسد

انتصاب جوان‌ترین مدیرکل آموزش‌وپرورش ایران/از مدیریت خلاق تا دغدغه تفاوت‌ نسلی

کمپر؛ وقتی خانه، همراه همیشگی سفر است

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند