توصیههای طبسنتی در ماه مبارک رمضان؛
بزرگنمایی:
یک متخصص طب سنتی با تاکید بر این که به هیچ عنوان چایهای وارداتی و دارای اسانس و رنگ را مصرف نکنید، گفت: حتی چای طبیعی هم برای سحری گزینه مناسبی نیست و منجر به دفع آب از بدن و عطش میشود.
به گزارش نسیم شرق ، رضا منتظر، متخصص طب سنتی گفت: در مورد چای که یک نوشیدنی شایع در کشور است باید تاکید کنیم که ما فقط نوشیدن چای ایرانی را تأیید میکنیم. چای وارداتی و چایی که اسانس و رنگ دارد را توصیه نمیکنیم و اصلاً استفاده نکنید و اینها عامل سودا در بدن هستند.
منتظر درباره نوشیدن چای هنگام سحری برای رفع عطش تصریح کرد: در وعده سحری حتی چای ایرانی را هم توصیه نمیکنیم چون حتی چای طبیعی هم ادرارآور است و حجم زیادی از مایعات را از بدن دفن میکند و این ممکن است در طول روز باعث عطش بشود.
وی ادامه داد: برخی به اشتباه فکر میکنند اگر چند لیوان چای در هنگام سحر بخورند آب بدنشان تأمین میشود و تشنه نمیشوند در حالی که برعکس است و آب زیادی از بدن شما دفع خواهد کرد.
منتظر در پاسخ به اینکه چه نوشیدنیهایی را جایگزین مناسب چای برای رفع عطش میداند گفت: از مایعاتی که عطش را برطرف میکند یکی خاکشیر با شربت آبلیمو است و همچنین عرق کاسنی. در فاصله افطار تا سحر بیشتر نوشیدنیهایی همچون شربت آبلیمو، خاکشیر، شربت سکنجبین و عرق کاسنی باشد نه چای که مایعات بدن را دفع میکند.
وی افزود: افرادی که علیرغم رعایت همه توصیهها دچار عطش میشوند و اغلب افراد جوان و گرممزاج هستند به آنها توصیه میکنیم آب یخ مصرف نکنند. آب یا مایعی که میخواهید مصرف کنید، یک مقدار آبلیمو یا سرکه به آن اضافه کنید. این باعث میشود با حجم کمتری از مایعات یا آب عطش شما فروکش کند. اگر بخواهید آب تنها مصرف کنید باید حجم زیادی آب بنوشید و همزمان با غذا آب بخورید که این باعث میشود معده نفاخ بشود و دچار سو هاضمه شوید.
- سه شنبه ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱:۱۲
- منبع: جام جم آنلاین