آخرین مطالب

راهبرد‌های امنیتی کرمان در قالب سند توسعه نظم و امنیت اخبار استان کرمان

راهبرد‌های امنیتی کرمان در قالب سند توسعه نظم و امنیت

  بزرگنمایی:
مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان گفت: راهبرد‌های امنیتی این استان در قالب سند توسعه نظم و امنیت پیگیری می‌شود.


به گزارش نسیم شرق ، خلیل همایی راد ،مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان در برنامه آموزش محور شناسی دانشجویان دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کرمان، گفت: سند توسعه نظم و امنیت در استان کرمان درسال 1392 با مشارکت دانشگاه شهید باهنر و دفتر تحقیقات کاربردی نیروی انتظامی تدوین شده است.

وی "پیش بینی و پیشگیری" و "مسئول سازی و همراه سازی" را از رویکرد‌های این سند برشمرد و گفت: در راستای رویکرد پیش بینی و پیشگیری، همه سناریو‌های محتمل بررسی و اقدامات پیشگیرانه متناسب با آن‌ها برنامه ریزی و اجرا می‌شود.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با تاکید بر اینکه آنچه در سند توسعه نظم و امنیت دیده ایم، ابعاد امنیت انسانی است، اظهارکرد: در قالب این سند، امنیت در حوزه‌های فردی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، مواد غذایی، بهداشت و سلامت و امنیت زیست محیطی بررسی می‌شود.

همایی راد در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در یکسال اخیر هیچ گردهمایی، تجمع سیاسی، سخنرانی و میتینگ که مجوز قانونی داشته، لغو ویا با اخلال مواجه نشده است و همه کسانی که در استان کرمان کار سیاسی انجام می‌دهند، برنامه‌های خود را در کمال آرامش پیگیری می‌کنند.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان افزود: در یکسال گذشته حدود 700 جلسه شورای تامین در استان کرمان بر مبنای پیش بینی، پیشگیری، همراه سازی و مسئول سازی دستگاه‌های مختلف جهت ایجاد نظم و امنیت در استان برگزار شده است.

همایی راد به کمیسیون‌های مرتبط با شورای تامین استان اشاره و اظهار کرد: کمیسیون‌های امور امنیتی، مقابله با قاچاق سلاح، حفاظت از شخصیت ها، حفاظت از اماکن و تاسیسات، امنیت مناطق کویری، پیشگیری و مقابله با سرقت، نظارت بر امنیت گردشگران، امنیت و انتظامات بحران، نظارت بر پایش تصویری، اعطای امان نامه، پیشگیری و مقابله با جرائم سازمان یافته، هیات نظارت بر مواد ناریه صنعتی و تجاری، پیشگیری و مقابله با جعل، امنیت مسابقات ورزشی و کمیته تبادل اطلاعات و اخبار در زیرمجموعه شورای تامین استان کرمان فعالند.

وی در تبیین "امنیت ملی" و "امنیت عمومی"، تصریح کرد: امنیت ملی در حقیقت توانایی حکومت برای حفاظت از تمامیت ارضی، حاکمیت و منافع ملی در برابر تهدیدات است که در استان کرمان به امنیت ملی به عنوان موضوعی نگاه می‌کنیم که عمدتا" در حوزه مسئولیت نیرو‌های نظامی است.

مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان افزود: در حوزه امنیت عمومی نیز تامین امنیت، نظم پایدار، انسجام اجتماعی و از بین بردن هرگونه هراس در جامعه مورد تاکید است؛ که مبنای سند توسعه نظم و ایثار استان کرمان بوده است

همایی راد یادآور شد: استنباط عمومی این است که امنیت فقط به حوزه‌های نظامی و امنیتی بستگی دارد؛ در حالی که همه دستگاه ها، نهاد‌ها و مردم در امنیت نقش دارند و در این رابطه مسئول سازی و همراه سازی از راهبرد‌های اصلی ما در استان کرمان است.

وی گفت: به عنوان نمونه در استان کرمان پس از بروز اعتصابات در حوزه معادن و اصناف که ممکن است تجمع غیرقانونی شکل گیرد، به جای اینکه نیرو‌های انتظامی، یگان ویژه، یگان امداد و ... در صحنه حاضر شوند، درصورتیکه ابتدا مدیران دستگاه‌های اجرایی مربوطه در بین معترضان حضور یافته و به درخواست‌های آن‌ها رسیدگی می‌کنند. بر همین اساس، طی 5 سال گذشته حتی یک مورد برخورد فیزیکی قهری صورت نگرفته است.

وی امنیت را دارای دو وجه عینی و ذهنی (روانی) دانست و افزود: امنیت عینی، فیزیکی و ملموس و ممکن است در جامعه‌ای وجود داشته، اما امنیت ذهنی (روانی) وجود نداشته باشد که برای دو وجه آن برنامه ریزی کنیم و رسانه‌ها در ایجاد امنیت روانی نقش کلیدی دارند.

مدیر کل امنیتی و انتظامی استانداری کرمان با بیان اینکه سطوح امنیت به امنیت سلبی و اقدامات ایجایی تقسیم می‌شود، گفت اقدامات سلبی در حوزه مسئولیت اعضای شورای تامین است و در حوزه اقدامات ایجایی که از سطوح کلی تا سطوح خرد تقسیم بندی می‌شوند، مباحثی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی، اقتصادی مطرح می‌شوند دستگاه‌های امنیتی و انتظامی نیست برامنیت و انتظامی نیست برامنیت جامعه تاثیر دارند.



نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

تحقق کرمان برفراز مستلزم پیگیری‌ فرمانداران است/نحوه فعالیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری

اغلب افراد بازداشت شده شرکت زغال‌سنگ کرمان پیمانکار بودند

لباس‌های سفری جمع‌وجور برای مسافرت؛ انتخاب‌هایی بر اساس نیاز

هشدار دادستان کرمان به اخلال‍گران نظم در چهارشنبه سوری

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

چاه‌هایی که شبانه حفر می‌شوند

اختلال در اینترنت به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور

اقدامات کور تروریستی پلیس را متوقف نخواهد کرد

وزیر آموزش و پرورش: فرایند حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی در دست بررسی است

پلیس کرمان 13 کامیون حامل 300 تن سیب را در مسیر خروج از کشور توقیف کرد

پرسپولیس برنده بازی بزرگ نیم فصل شد؛ شوک به استقلال نتیجه عکس داد

طرح کالا برگ الکترونیکی در راه استان

پلمب 13 واحد صنفی متخلف در شهرستان بم به‌دلیل گران‌فروشی

رشد 60 درصدی تقاضا برای صدور سند در استان کرمان

علت فرود سخت پرواز بندرعباس رشت اعلام شد

مدارس و ادارات کدام استان‌ها ششم اسفند تعطیل و یا غیرحضوری است؟

تصمیم جدید برای کنکوری‌ها

دپوی 50 هزار خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم

ادارات و مدارس کرمان فردا تعطیل هستند

آغاز رزمایش 50 هزار نفری پیامبر اعظم (ص) از جوار مزار حاج‌قاسم

اولین ماراتن دوچرخه سواری راه ادویه در شهداد

پیام تسلیت رهبر درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم