آخرین مطالب

پاندمی کرونا تا یکسال آینده مهار می شود پزشکی و سلامت

پاندمی کرونا تا یکسال آینده مهار می شود

  بزرگنمایی:
عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: با توجه به تولید انواع واکسن کرونا در دنیا که به تدریج تاییدیه های سازمان های معتبر را اخذ می کنند و تلاش سازمان بهداشت جهانی برای دسترسی ارزان کشورها به این واکسن، پاندمی کرونا تا یکسال آینده در دنیا مهار می شود.

 به گزارش نسیم شرق ،  مسعود مردانی افزود: خوشبختانه تلاش برای تولید واکسن معتبر کرونا در دنیا به نتایج خوبی رسیده و حدود دو سوم کشورهای دنیا از جمله ایران در کمیته واکسن سازمان بهداشت جهانی موسوم به کوواکس عضو هستند و مقرر شده که نیم میلیارد واکسن تایید شده کرونا در سه ماه اول سال 2021 بین کشورها توزیع شود.

وی ادامه داد: واکسن های تایید شده با قیمت های مختلفی تولید می شوند. قیمت برخی از این واکسن ها که در شرکتهای خصوصی تولید می شود گران است اما بر اساس سیاست سازمان بهداشت جهانی قرار است این واکسن برای کشورهای کم درآمد و فقیر به قیمت 10 تا 15 درصد قیمت تمام شده توزیع شود و حتی سازمان بهداشت جهانی کشورهای ثروتمند را ملزم کرده که هزینه این واکسن را برای کشورهای فقیر بپردازند و در برخی کشورها به صورت رایگان توزیع و اهدا شود زیرا همه مردم دنیا حتی در کشورهای فقیر آفریقا حق دارند زنده بمانند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: این طور نیست که کشورهای تولید کننده واکسن فقط به فکر خود باشند، تحریم ها نیز هیچ تاثیری در توزیع واکسن کرونا نخواهد داشت. البته ما کشور فقیری نیستیم و حتماً دولت جمهوری اسلامی به موقع واکسن مورد نیاز را برای گروهای پر خطر خریداری می کند تا بعد از آن تولید واکسن بومی در ایران نیز به نتیجه برسد.

مردانی افزود: بر اساس اعلام سازمان بهداشت جهانی واکسن کرونا در گام اول در اختیار گروههای پر خطر شامل سالمندان، بیماران مزمن قلبی، ریوی، مبتلایان به دیابت، افراد دچار ضعف ایمنی مانند مبتلایان به سرطان و کادر بهداشت و درمان قرار می گیرد که در جمعیت 80 میلیونی ایران حدود 20 میلیون نفر است. قرار است حدود همین میزان واکسن از کشورهای معتبر و از طریق کوواکسن خریداری و توزیع شود و بعد از آن با تایید واکسن ایرانی بقیه مردم نیز واکسینه می شوند.

عضو ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: تا زمانی که واکسن معتبر وارد کشور شود و واکسن ایرانی تایید شود، مردم باید صبر داشته باشند و اصول بهداشتی، زدن ماسک، رعایت فاصله فیزیکی و قرنطینه را رعایت کنند تا حدود یکسال آینده با توزیع فراوان واکسن، پاندمی کرونا در دنیا و ایران مهار و کنترل شود.

وی افزود: اکنون دست کارخانه های تولید واکسن خیلی باز است. سازمان بهداشت جهانی کارخانه هایی که توان تولید واکسن داشته باشد را حمایت می کند و تا یکسال آینده آن قدر واکسن تولید می شود که روی دست کارخانه های تولید کننده می ماند. سازمان بهداشت جهانی هم خوش بین است و به احتمال زیاد تا یکسال آینده این بیماری مهلک کنترل و خیال همه راحت می شود.

قرار نیست هر واکسنی در ایران استفاده شود

مردانی گفت: این طور نیست که هر واکسنی در ایران وارد شود و مورد استفاده قرار گیرد. کمیته کشوری واکسن برای این است که دقت کند واکسن های معتبر و مورد تایید سازمانهای بین المللی در ایران مورد استفاده قرار گیرد و بطور قطع واکسنی در ایران استفاده می شود که مورد تایید سازمان بهداشت جهانی یا FDA یا هر دوی آنها باشد.

وی درباره تولید واکسن کرونا در ایران نیز توضیح داد: قطعاً واکسنی در ایران استفاده می شود که کارآزمایی بالینی موفق داشته و عارضه ای نداشته باشد و با قیمت مناسب در اختیار مردم قرار گیرد. تولید واکسن بومی نیز با همکاری شرکت های کشورهای پیشرفته در ایران انجام می شود، فقط هم چین و روسیه نیست. کشورهای اروپایی هم هیچ لجاجتی ندارند که در انتقال تکنولوژی و دانش تولید واکسن به ایران مشکل ایجاد کنند.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

تحقق کرمان برفراز مستلزم پیگیری‌ فرمانداران است/نحوه فعالیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری

اغلب افراد بازداشت شده شرکت زغال‌سنگ کرمان پیمانکار بودند

لباس‌های سفری جمع‌وجور برای مسافرت؛ انتخاب‌هایی بر اساس نیاز

هشدار دادستان کرمان به اخلال‍گران نظم در چهارشنبه سوری

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

چاه‌هایی که شبانه حفر می‌شوند

اختلال در اینترنت به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور

اقدامات کور تروریستی پلیس را متوقف نخواهد کرد

وزیر آموزش و پرورش: فرایند حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی در دست بررسی است

پلیس کرمان 13 کامیون حامل 300 تن سیب را در مسیر خروج از کشور توقیف کرد

پرسپولیس برنده بازی بزرگ نیم فصل شد؛ شوک به استقلال نتیجه عکس داد

طرح کالا برگ الکترونیکی در راه استان

پلمب 13 واحد صنفی متخلف در شهرستان بم به‌دلیل گران‌فروشی

رشد 60 درصدی تقاضا برای صدور سند در استان کرمان

علت فرود سخت پرواز بندرعباس رشت اعلام شد

مدارس و ادارات کدام استان‌ها ششم اسفند تعطیل و یا غیرحضوری است؟

تصمیم جدید برای کنکوری‌ها

دپوی 50 هزار خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم

ادارات و مدارس کرمان فردا تعطیل هستند

آغاز رزمایش 50 هزار نفری پیامبر اعظم (ص) از جوار مزار حاج‌قاسم

اولین ماراتن دوچرخه سواری راه ادویه در شهداد

پیام تسلیت رهبر درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم