آخرین مطالب

بانک مرکزی منتشر کرد؛

کاهش 29 درصدی چک‌های برگشتی نسبت به ماه قبل اقتصادی

کاهش 29 درصدی چک‌های برگشتی نسبت به ماه قبل

  بزرگنمایی:
۵.۴ میلیون فقره چک در فروردین ٩٨ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل ۲۹.۴ درصد کاهش را تجربه کرده است.

 
به گزارش  نسیم شرق ، تازه‌ترین آمار بانک مرکزی حاکی از آن است که حدود 5.4 میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ٥٤١ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨ در کل کشور مبادله شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب 29.4 درصد و 47.5 درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش در استان تهران بالغ بر 1.7 میلیون فقره چک به ارزشی حدود ٢٦٤ هزار میلیارد ریال مبادله شد.

بر اساس این آمار 49.7 درصد از تعداد چک‌های مبادله‌ای کل کشور در فروردین  ٩٨، در سه استان تهران، اصفهان و خراسان رضوی مبادله شده است که به ترتیب با 31.9 درصد، 9.5 درصد و 8.3 درصد بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند. همچنین 61.3 درصد از ارزش چک‌های فوق در سه استان تهران (48.7 درصد)، خراسان رضوی (6.7 درصد) و اصفهان (5.9 درصد) مبادله شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

وصول 483 هزار میلیارد چک در فروردین 98

حدود 4.9 میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ٤٨٣ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨ در کل کشور وصول شد که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب 30.1 درصد و 48.3 درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش، در کل کشور 90.2 درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و 89.2 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شد.

بالغ بـر 1.5 میلیون فقره چک به ارزشی بالغ بر ٢٣٦ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨ در استان تهران وصول شد. در ماه مورد گزارش در استان تهران از نظر تعداد 90.4 درصد و از نظـر ارزش 89.6 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای وصول شده است.

در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله‌ای در استان، به ترتیب به استان‌های گیلان (92.8 درصد)، البرز (91.7 درصد) و یزد (91.5 درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کهگیلویه و بویراحمد (82.8 درصد)، چهارمحال و بختیاری (86.3 درصد) و ایلام (86.6 درصد) پایین‌ترین نسبت تعداد چک‌های وصولی به کل چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

در ماه مورد گزارش، در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله‌ای در استان به ترتیب به استان‌های ایلام (٩٦ درصد)، کهگیلویه و بویراحمد (92.7 درصد) و خوزستان و لرستان (هرکـدام 92.1 درصد) اختصاص یافته است و استان‌های کرمان (85.3 درصد)، اصفهان (86.2 درصد) و سمنان (86.3 درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های وصولی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.
 

فروردین امسال 525 هزار فقره چک برگشت خورد

بالغ بر ٥٢٥ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ٥٨ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨، در کل کشور برگشت داده شده است که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب 21.7 درصد و 40.1 درصد کاهش نشان می‌دهد. در ماه مورد گزارش، در استان تهران بالغ بر ١٦٥ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ٢٧ هزار میلیارد ریال برگشت داده شد.

در ماه مورد گزارش، در کل کشور 9.8 درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و 10.8 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است. همچنین در ماه مورد گزارش، در استان تهران 9.6 درصد از کل تعداد چک‌های مبادله‌ای و 10.4 درصد از کل مبلغ چک‌های مبادله‌ای برگشت داده شده است.

در ماه مذکور در بین سایر استان‌های کشور بیشترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان به ترتیب به استان‌های کرمان (14.7 درصد)، اصفهان (13.8 درصد) و سمنان (13.7 درصد) اختصاص یافته است و استان‌های ایلام (٤ درصد)، کهگیلویه و بویراحمد (7.3 درصد) و خوزستان و لرستان (هر کدام 7.9 درصد) کمترین نسبت ارزش چک‌های برگشتی به کل ارزش چک‌های مبادله شده در استان را به خود اختصاص داده‌اند.

جزئیات بیش ترین چک های وصولی و برگشتی در استان ها

بالغ بر ٥٠٤ هزار فقره چک به ارزشی بالغ بر ٥٥ هزار میلیارد ریال در فروردین  ٩٨، در کل کشور به دلایل کسری یا فقدان موجودی برگشت داده شده است. در واقع درکل کشور از نظـر تعداد ٩٦ درصد و از نظر ارزش 94.6 درصد از کل چک‌های برگشتی به دلایل کسری یـا فقدان موجودی بوده است.

در ماه مورد گزارش، در استان تهران حدود ١٥٦ هزار فقره چک به ارزشی حدود ٢٦ هزار میلیارد ریال به دلایل کسری یا فقدان موجودی برگشت داده شده است. در واقع در استان تهران از نظر تعداد 94.4 درصد و از نظر ارزش 93.2 درصد از کل چک‌های برگشتی به دلایل کسری یا فقدان موجودی بوده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

تحقق کرمان برفراز مستلزم پیگیری‌ فرمانداران است/نحوه فعالیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری

اغلب افراد بازداشت شده شرکت زغال‌سنگ کرمان پیمانکار بودند

لباس‌های سفری جمع‌وجور برای مسافرت؛ انتخاب‌هایی بر اساس نیاز

هشدار دادستان کرمان به اخلال‍گران نظم در چهارشنبه سوری

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

چاه‌هایی که شبانه حفر می‌شوند

اختلال در اینترنت به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور

اقدامات کور تروریستی پلیس را متوقف نخواهد کرد

وزیر آموزش و پرورش: فرایند حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی در دست بررسی است

پلیس کرمان 13 کامیون حامل 300 تن سیب را در مسیر خروج از کشور توقیف کرد

پرسپولیس برنده بازی بزرگ نیم فصل شد؛ شوک به استقلال نتیجه عکس داد

طرح کالا برگ الکترونیکی در راه استان

پلمب 13 واحد صنفی متخلف در شهرستان بم به‌دلیل گران‌فروشی

رشد 60 درصدی تقاضا برای صدور سند در استان کرمان

علت فرود سخت پرواز بندرعباس رشت اعلام شد

مدارس و ادارات کدام استان‌ها ششم اسفند تعطیل و یا غیرحضوری است؟

تصمیم جدید برای کنکوری‌ها

دپوی 50 هزار خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم

ادارات و مدارس کرمان فردا تعطیل هستند

آغاز رزمایش 50 هزار نفری پیامبر اعظم (ص) از جوار مزار حاج‌قاسم

اولین ماراتن دوچرخه سواری راه ادویه در شهداد

پیام تسلیت رهبر درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم