آخرین مطالب

2 کشته و 2 مصدوم در تیراندازی به ٢ آمبولانس در کهنوج/ /اختلافات طایفه‌ای، علت و انگیزه اصلی حادثه است حوادث

2 کشته و 2 مصدوم در تیراندازی به ٢ آمبولانس در کهنوج/ /اختلافات طایفه‌ای، علت و انگیزه اصلی حادثه است

  بزرگنمایی:
به دنبال تیراندازی به ۲ آمبولانس در کهنوج، ۲ نفر زخمی شدند و ۲ نفر نیز جان باختند.

تیراندازی به آمبولانس بیمارستان 12 فروردین و آمبولانس خصوصی حامل مصدوم، 2 زخمی و 2 فوتی برجای گذاشت.

این حمله به دلیل خصومت شخصی با یک مصدوم در حال انتقال صورت گرفت.

ضاربین ابتدا فکر می‌کردند، مصدوم در آمبولانس بیمارستان 12 فروردین کهنوج است، پس شروع به تیراندازی به این آمبولانس کردند؛ ولی پس از مدتی متوجه شدند مصدوم در آمبولانس خصوصی در حال انتقال است که پس از کمین در اطراف جاده، شروع به تیراندازی به آمبولانس دیگر کردند و درب کابین را باز و مصدوم و همراهش را به قتل رساندند.

در این حادثه یکی از پرستاران بیمارستان 12 فرودین کهنوج از ناحیه لگن تیر خورد که هم اکنون در بیمارستان بستری است. 

فرماندار شهرستان کهنوج ضمن تایید این خبر گفت: ضارب به دلیل اختلاف خانوادگی پسرعموی خود را که امروز از زندان خارج می شود با تیر هدف قرار داده و او را مجروح می کند.

علی شعبانی افزود: فرد مجروح به بیمارستان کهنوج اعزام تا به جیرفت اعزام شود؛ اما در مسیر ، ضارب با حمله به آمبولانس پسر عموی خود و شخص دیگری را به قتل رساند.

وی ادامه داد: پیش از آن هم پرستار و یکی از کارکنان بیمارستان کهنوج در اتفاقی جداگانه که با آمبولانس دیگری در تردد بودند به دلیل اینکه از سوی همین ضارب مسلح به اشتباه هدف گرفته می شوند و تصور می کند همان آمبولانس حامل پسرعمویش است مورد حمله قرار می گیرند و مصدوم می شوند.

وی یادآور شد: پسر عموها قبلا به دلیل اختلافات خانوادگی نزاع داشته بودند که یکی از آنها از سوی همین مقتول به قتل رسیده بود.

وی بیان داشت: قاتل امروز به تلافی از کشته شدن برادرش از سوی پسر عمو وی را مورد حمله قرار داده است.

وی گفت: ماموران برای بازداشت ضارب وارد عمل شده اند.

بیان جزئیات حادثه از زبان دانشگاه علوم پزشکی 

بنا به اعلام روابط‌ عمومی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت ساعت 13 و 10 دقیقه امروز از روبه‌روی زندان کهنوج با اورژانس 115 تماس گرفتند و درخواست آمبولانس داشتند.

ضاربان وقتی متوجه انتقال بیمار شدند بر سر راه آمبولانس کمین کردند و در ساعت 17 و  دقیقه  در شهرک آزادگان به‌ سمت آمبولانس شلیک کردند.

راننده از ناحیه سر و پرستار از ناحیه لگن ضربه خوردند که حال راننده خوب است؛ اما پرستار بستری است.

ضاربان وقتی دیدند خبری از مصدومان نیست، جلوتر رفتند و دوباره کمین کردند؛ آن‌ها در ساعت 17 و 25  دقیقه وارد آمبولانس شدند و مصدوم و همراه مصدوم را که داخل کابین بودند را به رگبار بستند و بعد از قتل هر 2 نفر متواری شدند.

انگیزه قاتل اختلافات قبلی است؛ مقتول قبلا کسی را به قتل رسانده بود و امروز وقتی آزاد شد جلوی بیمارستان به او تیر زدند و سپس با کمین او را به قتل رساندند.

 تشریح حمله به 2 دستگاه آمبولانس در جنوب کرمان  از زبان دادستان

حامد عمرانی، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان عنبرآباد در تشریح جزییات حمله به 2 دستگاه آمبولانس در محور مواصلاتی کهنوج به جیرفت گفت: علت و انگیزه عاملان این حادثه اختلافات شخصی و طایفه‌ای بوده است.

 وی بیان داشت: پارسال در اثر اختلافات شخصی و طایفه‌ای در یک نزاع 2 نفر در شهرستان رودبار جنوب به قتل می‌رسند و پس از مدتی متهم به قتل دستگیر می‌شود.

عمرانی افزود: به دلیل نبود زندان در شهرستان رودبار فرد متهم به قتل از پارسال تاکنون در زندان کهنوج نگهداری می‌شده است.

وی ادامه داد: امروز یکی از بستگان متهم به قتل برای ملاقات با زندانی به زندان کهنوج مراجعه می‌کند و پس از بازگشت از زندان مورد حمله افراد ناشناس قرار می‌گیرد و ضاربان از صحنه جرم متواری می‌شوند.

دادستان عنبرآباد اعلام کرد: فورا فرد مجروح به بیمارستان 12 فروردین کهنوج منتقل می‌شود و سپس برای ادامه درمان به بیمارستان جیرفت و کرمان اعزام می‌شود.

وی بیان کرد: تحقیقات اولیه بیانگر این مطلب است افراد مهاجم که از طایفه مقتول نزاع پارسال هستند و پس از کسب اطلاع از اینکه فرد مضروب به بیمارستان جیرفت منتقل شده است مجددا در مسیر آمبولانس کمین می‌کنند و متاسفانه در ابتدا به یک دستگاه آمبولانس که حامل یک مریض قلبی بوده است حمله می‌کنند که در این حادثه راننده آمبولانس مجروح می‌شود.

عمرانی افزود: افراد ضارب مجددا به آمبولانس دوم که (حامل فرد مجروح روبروی زندان کهنوج بوده است) حمله می‌کنند و متاسفانه در این حادثه فرد مضروب و برادر وی به قتل می‌رسند و به کادر درمان در این آمبولانس آسیبی وارد نشده است.

وی با بیان اینکه هویت افراد ضارب شناسایی شده است، افزود:در این رابطه تدابیر لازم اندیشیده شده است و دستورات قضایی لازم برای دستگیری متهمین صادر شده است.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

تحقق کرمان برفراز مستلزم پیگیری‌ فرمانداران است/نحوه فعالیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری

اغلب افراد بازداشت شده شرکت زغال‌سنگ کرمان پیمانکار بودند

لباس‌های سفری جمع‌وجور برای مسافرت؛ انتخاب‌هایی بر اساس نیاز

هشدار دادستان کرمان به اخلال‍گران نظم در چهارشنبه سوری

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

چاه‌هایی که شبانه حفر می‌شوند

اختلال در اینترنت به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور

اقدامات کور تروریستی پلیس را متوقف نخواهد کرد

وزیر آموزش و پرورش: فرایند حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی در دست بررسی است

پلیس کرمان 13 کامیون حامل 300 تن سیب را در مسیر خروج از کشور توقیف کرد

پرسپولیس برنده بازی بزرگ نیم فصل شد؛ شوک به استقلال نتیجه عکس داد

طرح کالا برگ الکترونیکی در راه استان

پلمب 13 واحد صنفی متخلف در شهرستان بم به‌دلیل گران‌فروشی

رشد 60 درصدی تقاضا برای صدور سند در استان کرمان

علت فرود سخت پرواز بندرعباس رشت اعلام شد

مدارس و ادارات کدام استان‌ها ششم اسفند تعطیل و یا غیرحضوری است؟

تصمیم جدید برای کنکوری‌ها

دپوی 50 هزار خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم

ادارات و مدارس کرمان فردا تعطیل هستند

آغاز رزمایش 50 هزار نفری پیامبر اعظم (ص) از جوار مزار حاج‌قاسم

اولین ماراتن دوچرخه سواری راه ادویه در شهداد

پیام تسلیت رهبر درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم