آخرین مطالب

رییس پیام‌نور: امکان تجمیع و ادغام این دانشگاه وجود ندارد علمی

رییس پیام‌نور: امکان تجمیع و ادغام این دانشگاه وجود ندارد

  بزرگنمایی:
رییس دانشگاه پیام نور کشور با اشاره به اینکه با وجود صندلی خالی در برخی از دانشگاه‌ها شاهد رشد و توسعه این دانشگاه هستیم، گفت: با توجه به ماهیت متفاوت دانشگاه‌های کشور، امکان تجمیع و ادغام دانشگاه پیام نور وجود ندارد و ادغام و تجمیع این دانشگاه در دانشگاه‌های دیگر به شدت مورد مخالفت بنده و کارشناسان است.

 ابراهیم تقی زاده روز چهارشنبه در همایش مدیران اداری و مالی دانشگاه‌های پیام نور سراسر کشور در کرمان افزود: بیان شده پیام نور صرفا باید مجازی باشد، این هم قابل قبول نیست و بخش مجازی صرفا یکی از ابزارهای دانشگاه برای تسهیل شرایط تحصیل خواهد بود، نه اینکه ما صرفا مجازی شویم.

وی با اشاره به اینکه نقش محوری پیام نور فراموش نشدنی است و تلاش داریم این دانشگاه را فعال تر و پویاتر کنیم ادامه داد: :با همه هجمه‌ای که در ماه‌های اخیر علیه دانشگاه از سوی مافیای خصوصی تحت عنوان ساماندهی رشته و مراکز آموزش عالی کشور انجام شد، اقبال خوبی به دانشگاه پیام نور از سوی داوطلبان انجام و 151 هزار نفر پذیرفته شده اولیه داشتیم که بیش‌از 50 درصد آنان در دانشگاه ثبت نام کردند و این دست ما را در رایزنی‌ها باز می گذارد.

رییس دانشگاه پیام نور کشور به موفقیت های علمی این دانشگاه در میان رتبه بندی های مطرح جهانی نیز پرداخت و تصریح کرد: این دانشگاه در نظام های علمی جهانی رتبه های مناسبی دارد که تلاش برای ارتقای آنها نیز همچنان جریان دارد.

رییس پیام‌نور: امکان تجمیع و ادغام این دانشگاه وجود ندارد

وی ادامه داد: اعلام این پیشرفت‌ها در تثبیت جایگاه دانشگاه بسیار موثر است و ما را کمک می کند تا دست برتر را در رایزنی‌ها داشته باشیم و از شرایط فعلی عبور کنیم.

تقی زاده بیان کرد: حرکت پیام نور به سمت دانشگاه نسل پنجم است تا نیازمحور و با رشته‌های کاربردی و میان‌رشته‌ای، با پیوست اشتغال، نیازمندی‌های بیشتر منطقه را پوشش دهیم.

وی بر تلاش برای جذب بودجه های اختصاصی و کاهش وابستگی به بودجه دولتی تاکید کرد و ادامه داد: افزایش شهریه‌ای که امسال وجود داشته در مقایسه با سایر دانشگاه‌ها بسیار کمتر است و باید اقناع لازم با اطلاع رسانی مناسب به دانشجویان و خانواده‌ها صورت گیرد.

رییس دانشگاه پیام نور کشور با اشاره به اینکه با ایجاد مراکز رشد و خلاقیت در پیام نور، دانشگاه تئوری محض نخواهیم بود، بیان کرد: در این دانشگاه به دنبال توسعه رشته‌ها هستیم و معتقدیم نباید هیچ رشته‌ای تعطیل شود.

به گزارش ایرنا معاون توسعه مدیریت و منابع استاندار کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه معدن و کشاورزی از بخش های پیشران اقتصادی استان کرمان است افزود: ظرفیت خوبی در این زمینه برای اشتغال و توسعه این استان وجود دارد.

علی بیگ‌زاده با اشاره به اینکه استان کرمان یکی از قطب های مطرح آموزش عالی در کشور است، بیان کرد: این دانشگاه در رشته‌هایی نظیر ریاضی و ژنتیک رتبه اول کشور را دارد و به عنوان قطب در کشور مطرح است.

وی با اشاره به اینکه نگاه ویژه ای به مجموعه دانشگاهی پیام نور در استان وجود دارد گفت: با توجه به رسالت خاص این دانشگاه، از این دانشگاه حمایت می‌شود و باید با همه توان به فعالیت خود به ویژه در نقاط جنوب استان ادامه دهد.

حمایت‌های استانی از دانشگاه پیام نور

معاون حقوقی، مجلس و امور استان‌های دانشگاه پیام نور نیز در این نشست افزود: حمایت‌های استاندار کرمان در حمایت از دانشگاه پیام نور و نامه به وزیر علوم، ستودنی و قابل تقدیر است؛ وی با شناخت ویژه ای که از دانشگاه پیام نور دارد به خوبی به نقش عدالت آموزشی و بومی گزینی دانشگاه پیام نور به ویژه در حوزه جنوب استان واقف است و همکاری بسیار خوبی با مجموعه دانشگاه در سازمان و استان دارد.

مجتبی سلطان احمدی همچنین از نمایندگان خانه ملت در شهرستان های مختلف استان کرمان که از این دانشگاه دفاع کردند قدردانی کرد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

lastnews

رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال، یکی از پرشکوه‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

تحول پس از دیدن برنامه تلویزیونی باعث اعتراف یک سارق در کرمان شد

دعوت مراجع تقلید و علما برای راهپیمایی روز جهانی قدس

سردار تنگسیری: یمن از هیچ کسی فرمان نمی‌گیرد

آغاز اعزام حج تمتع از 15 اردیبهشت

هشدار زرد هواشناسی کرمان برای بارندگی و کاهش دما

329 مصدوم و بیمار به بیمارستان‌های کرمان منتقل شدند

تبانی برای قاچاق 50 هزار لیتر نفت سفید در جیرفت ناکام ماند

مدیر جدید مخابرات کرمان: توسعه اینترنت 5G را در برنامه داریم

شتاب زدگی، سرعت و سبقت غیر مجاز، عوامل تصادفات نوروز

پزشکیان: در چرخش دوباره ایام، قدر خود را بالاتر و والاتر از آنچه هست، رقم خواهیم زد

رهبر انقلاب: شعار امسال «سرمایه‌گذاری برای تولید» است

چگونه سفری ارزان و خاطره‌انگیز داشته باشیم؟

معاون استاندار کرمان: مشکل سوخت تراکتورها با اصلاح سند قابل حل است

ستاد اسکان نوروزی فرهنگیان در پهناورترین استان ایران آغاز به کار کرد

برخورد پلیس با خودروهای متخلف و شوتی‌ در کرمان شدت گرفته است

ویژگی‌های نهال استاندارد

عیدانه‌ای برای دوستداران مستند؛ 235 مستند در شبکه نمایش خانگی عرضه شد

قالیباف:مجلس برای معیشت مردم گام های اساسی برداشت/ ریشه اصلی مشکلات اقتصادی سوء مدیریت است

تعیین سرنوشت سوابق تحصیلی دانش‌آموزان فارغ‌التحصیل 1403 به قبل در دست بررسی

تاکید امام جمعه کرمان بر نظارت بر بازار

آمریکایی‌ها در عمل تحریم و در سخن درخواست مذاکره می‌کنند

قالیباف: توزیع کالابرگ هر ماه انجام خواهد شد

دو سوم جمعیت استان با آموزش و پرورش مرتبط هستند

ساعت کاری دفاتر پستی کرمان افزایش یافت

رئیس‌جمهور:مدیریت،برقراری تعادل بین منابع و مصارف است/آینده را خودمان باید ترسیم کنیم

بیشترین باران کرمان در بافت ثبت شد

تحقق کرمان برفراز مستلزم پیگیری‌ فرمانداران است/نحوه فعالیت مرکز خدمات سرمایه‌گذاری

اغلب افراد بازداشت شده شرکت زغال‌سنگ کرمان پیمانکار بودند

لباس‌های سفری جمع‌وجور برای مسافرت؛ انتخاب‌هایی بر اساس نیاز

هشدار دادستان کرمان به اخلال‍گران نظم در چهارشنبه سوری

دامپزشکی کرمان کشف انبار گوشت نامتعارف را تکذیب کرد

چاه‌هایی که شبانه حفر می‌شوند

اختلال در اینترنت به علت قطعی مسیر فیبر در خارج از کشور

اقدامات کور تروریستی پلیس را متوقف نخواهد کرد

وزیر آموزش و پرورش: فرایند حادثه اتوبوس دانش‌آموزان کرمانی در دست بررسی است

پلیس کرمان 13 کامیون حامل 300 تن سیب را در مسیر خروج از کشور توقیف کرد

پرسپولیس برنده بازی بزرگ نیم فصل شد؛ شوک به استقلال نتیجه عکس داد

طرح کالا برگ الکترونیکی در راه استان

پلمب 13 واحد صنفی متخلف در شهرستان بم به‌دلیل گران‌فروشی

رشد 60 درصدی تقاضا برای صدور سند در استان کرمان

علت فرود سخت پرواز بندرعباس رشت اعلام شد

مدارس و ادارات کدام استان‌ها ششم اسفند تعطیل و یا غیرحضوری است؟

تصمیم جدید برای کنکوری‌ها

دپوی 50 هزار خودرو در منطقه ویژه اقتصادی ارگ جدید بم

ادارات و مدارس کرمان فردا تعطیل هستند

آغاز رزمایش 50 هزار نفری پیامبر اعظم (ص) از جوار مزار حاج‌قاسم

اولین ماراتن دوچرخه سواری راه ادویه در شهداد

پیام تسلیت رهبر درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی

پزشکیان: مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم