بزرگنمایی:
دهمین همایش زکات با عنوان «برکت آبادی» با حضور مسئولان استانی، محلی، عاملان زکات و کشاورزان در بم بر گزار شد.
به گزارش نسیم شرق ، ناصر عسکری نژاد مدیر کل کمیته امداد استان کرمان در این همایش گفت: یکی از رسالت های مهم کمیته امداد، ترویج فرهنگ خیر و احسان و اصل آن پرداخت زکات است که امروز دهمین همایش زکات استان کرمان در بم برگزار شد.
او افزود: کمیته امداد برای جمع آوری زکات نقش دبیر خانهای دارد و هزینه کرد زکات جمع آوری شده به منظور رفع مشکلات مردم در حوزه درمان، معیشت، کار عمرانی و فرهنگی استفاده میشود.
عسکری نژاد تصریح کرد: در استان کرمان، پارسال 140 میلیارد تومان زکات در قالب نقد و غیر نقد جمع آوری شد و امیدواریم در کنار مردم و بر پایه مردم با پرداخت زکات برای رفع مشکلات آن ها کمک کنیم.
حجت الاسلام مصطفی اَژدری رئیس اداره اجرایی زکات استان کرمان نیز گفت: پارسال 140 میلیارد تومان زکات در استان کرمان جمع آوری شد که در خود روستاهای استان با نظر خود مردم هزینه شد.
او افزود: امسال مشکل هر روستا از طریق زکات جمع آوری شده حل می شود که زکات هر روستا متعلق به خود روستاست و بر اساس نیاز همان روستا هزینه میشود.
اَژدری، رفع مشکلات جاده، احداث مسکن محرومان، ساخت مسجد و خانه عالم، کمک به بیماران نیازمند و تهیه جهیزیه را برخی از اقداماتی دانست که از محل پرداخت زکات انجام میشود.
او تصریح کرد: برای ترویج فرهنگ زکات تلاش می کنیم تا از این ظرفیت برای رفع مشکلات و کمکبه نیازمندان استفاده شود.
حجت الاسلام رضا دریجانی مسئول اجرایی ستاد زکات شهرستان بم هم گفت: پارسال شهرستان بم، 3 میلیارد و هشتصد میلیون تومان پرداخت زکات داشتند که در زمینه های درمان، خرید جهیزیه و معیشیت نیازمندان هزینه شده است.
او با بیان اینکه امسال با توجه به نزدیک شدن به فصل برداشت خرما، کشاورزان باید کمک های خود را در زمینه زکات پرداخت کنند، افزود: بر این اساس، کشاورزان و خرماداران باید یک بیستم برداشت خرمای خود را به این امرپسندیده اختصاص دهند و بدین ترتیب با پرداخت زکات کمک بزرگی به مردم و جامعه می شود.
هوشنگ عباس کشاورز بمی از روستای روداب به برکت پرداخت زکات در زندگی خود اشاره کرد و با اعلام اینکه خرما محصولی است که زکات شامل آن می شود، گفت: ما کشاورزان یک بیستم محصول خرمای خود را زکات می دهیم.
او افزود: زکات محصول خرمای پارسال خود را رد کردم و امسال به برکت پرداخت زکات، هیچ افتی در نخلستان خودم ندارم و در زندگی برکت این عمل پسندیده را می بینم.
پیروزی کشاورز بمی نیز گفت: منپارسال از محصول خرمای خودم، بیش از 50 میلیون تومان زکات دادم و اکنون این زکات تاثیر فراوانی در زندگی و باغات خرمای من داشته است.
فانی ملکی دیگر کشاورز بمی در خصوص برکات زکات در زندگیش می گوید: پارسال من 100 میلیون تومان زکات خرمای خودم را پرداخت کردم و این مبلغ در خود روستا برای ساخت مسجد، حسینیه و کمک به نیازمندان هزینه شد.
او افزود: در حقیقت با پرداخت زکات، محصول ما پاک می شود و هیچ آفتی نمیزند.
در پایان این همایش از 40 نفر از پرداخت کنندگان و عاملان زکات شهرستان بم تجلیل شد.