ساخت خودروی خورشیدی که با یک بار شارژ هزار کیلومتر طی میکند
علمی
بزرگنمایی:
یک تیم مهندسی در استرالیا که در زمینه طراحی خودروهای برقی کار میکنند، از ثبت رکورد جهانی جدیدی خبر دادند که با یک بار شارژ طی ۱۰۰۰ کیلومتر مسیر توسط خودروهای خورشیدی را ممکن میکند.
به گزارش نسیم شرق به نقل از خبرگزاری فارس بنا بر خبر نیواطلس، خودروی خورشیدی سان سوئیفت 7 دانشگاه نیو ساوت ولز سیدنی اخیراً وارد مدار آزمایشی شد و مسیری1000 کیلومتری را با یک بار شارژ در کمتر از 12 ساعت طی کرد، دستاوردی که تاکنون بی سابقه بوده است. مهندسان استرالیایی از سال 1996 خودروهایی با انرژی خورشیدی تولید میکنند و در سالهای اخیر شاهد بودهایم که آنها یک رشته رکورد سرعت را برای خودروهای الکتریکی ثبت کردهاند.
سان سوئیفت 7 جدیدترین خودروی ساخت این مهندسان با انرژی خورشیدی است و تنها 500 کیلوگرم وزن دارد که تقریباً یک چهارم وزن یک خودروی تسلا است.برای رسیدن به این وزن سبک، مهندسان مجبور شدند از سیستمهای تهویه مطبوع، ترمزهای ABS، کیسههای هوا، برف پاککنهای شیشه جلو و سایر ویژگیهایی که انتظار دارید در یک خودروی تولیدی خیابانی بیابید چشمپوشی کنند و به جای آن بر افزایش راندمان آیرودینامیکی و مقاومت در برابر غلتش خودرو، تمرکز کنند.
میانگین سرعت این خودرو در زمان ثبت رکورد 11 ساعت و 53 دقیقه و 32 ثانیه ای حرکت 85 کیلومتر در ساعت بوده است. در طول این رکوردزنی، مصرف انرژی خودروی مذکور تنها 3.8 کیلووات ساعت در 100 کیلومتر بود، در حالی که کارآمدترین خودروهای برقی تنها به رکورد 15 کیلووات ساعت در هر 100 کیلومتر رسیده اند و میانگین این رقم حدود 20 کیلووات ساعت در هر 100 کیلومتر است.
- چهارشنبه ۳۰ آذر ۱۴۰۱ - ۰۷:۳۷:۲۷
- منبع: خبرگزاری فارس