پرورش افراد کارآفرین وظیفه دانشگاه علمی کاربردی است
دوشنبه 16 ارديبهشت 1398 - 09:50:33
باشگاه خبرنگاران جوان


به گزارش  نسیم شرق ،محسن شمسی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان گفت: در فرهنگ فارسی به کار کردن اهمیت ویژه‌ای داده شده است و در واقع کار‌های تئوری و عملی دو بال یک پرنده برای پرواز هستند و اگر یکی از آن‌ها ضعیف باشد پرواز خوبی نخواهیم داشت.

وی افزود: ما در دانشگاه علمی کاربردی قصد پرورش دانشمند را نداریم بلکه هدف ما پرورش افرادی است که بتوانند مشکل بیکاری کشور را رفع کنند.

وی تصریح کرد: بی مهارتی یکی از اساسی‌ترین مشکلات کشور است که بیکاری را رقم زده است و اگر افراد مهارتی داشته باشند به راحتی می‌توانند برای خود اشتغال ایجاد کند.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان کرمان بیان کرد: دانشگاه علمی‌کاربردی به زودی به نسل چهارم دانشگاه‌های کشور می‌پیوندد چرا که دانشگاه‌های نسل چهارم اجتماعی محور است که مشکلات را از جامعه به دانشگاه می‌آورد و آن‌ها را در آنجا بررسی و حل می‌کند و به جامعه راهکار ارائه می‌دهد.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه علمی کاربردی یک دانشگاه شغل محور است و ما در این جهت حرکت می‌کنیم و این توان را داریم که به یک برند برای مهارت پروری تبدیل شویم و فرش قرمز ما برای همه شرکت‌هایی که محیط کار واقعی دارند پهن است.

 اسماعیلی، مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان نیز دراین همایش گفت: در استان کرمان 160 هزار دانشجو داریم که 13 هزار نفر از آن‌ها در دانشگاه علمی کاربردی در حال تحصیل هستند.

وی افزود: در حال حاضر در استان کرمان 120 هزار بیکار وجود دارد و ورودی بازار کار ما در هر سال 37 هزار نفر است که این مشاغل در رده‌های متعددی از مشاغل خانگی گرفته تا استخدام در شرکت‌های خصوصی و دولتی است.

اسماعیلی گفت: در استان کرمان در بخش دولتی سالانه به صورت خوشبینانه هزار نفر استخدام می‌شوند و حدود 15 الی 23 هزار نفر در بخش‌های خصوصی که شامل همه معادن، کشاورزی، شرکت‌های صنعتی و خدماتی است مشغول به فعالیت می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به آمار خود اشتغالی در استان کرمان، عنوان کرد: حدود 13 هزار نفر که در هیچ کدام از دو بخش خصوصی و دولتی مشغول به فعالیت نیستند در بخش خوداشتغالی کار می‌کنند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان افزود: مهارت وجه تمایز افراد با یکدیگر است چرا که تحصیلات دانشگاهی امروز به تنهایی کفایت نمی‌کند و کسانی که توانستند در حین تحصیل دانشگاهی خود مهارت کسب کنند موفق بودند.

وی با بیان اینکه در سال گذشته برای 8 هزار فرصت شغلی هیچ متقاضی برای انجام آن‌ها نبود، گفت: سال گذشته تجارت پسته و خرمای ما در اختیار افاغنه بوده است لذا دانشجویان و فارغ التحصیلان باید آن قدر قوی باشند که فرامرزی فعالیت کنند و با مهارت‌هایی که کسب می‌کنند فرصت‌های شغلی خالی پر شود.

وی با اشاره به اینکه امروز بسیاری از کار‌های معدنی و خدماتی استان کرمان را غیر کرمانی‌ها انجام می‌دهند، تاکید کرد: جوانان می‌توانند با تشکیل تعاونی برای دیگران و خودشان شغل ایجاد کند چرا که در استان کرمان جای کار بسیار است، فقط لازم است نگاه متفاوتی به افراد داشته داشت.


http://nasimesharq.ir/fa/News/1489/پرورش-افراد-کارآفرین-وظیفه-دانشگاه-علمی-کاربردی-است
بستن   چاپ