استاندار کرمان: مدیران تا رفع مشکلات در کنار مردم باشند
جمعه 15 اسفند 1399 - 23:18:47
ایرنا

 علی زینی‌وند عصر جمعه در نشست جمع بندی سفر یکروزه خود به بخش چترود افزود: دولتی ها باید مشکلات را به‌سرعت رفع کنند که مردم معطل نباشند و مشخص شدن حریم و محدوده های شهری یکی از مساله‌های ما در چترود است که باید حل شود زیرا این مشکل در بافت، ارزوییه و بردسیر و سایر نقاط استان نیز وجود دارد.

 وی با اشاره به نشست جمع بندی مشکلات بخش چترود اظهار داشت: نزدیک به 90 درصد مصوبات سفرهای شهرستانی در کوتاه مدت رفع می‌شود و این در حالی است که برخی شهرستان‌ها مصوبات را رها می‌کنند که این امر توسط تیم های مستقر در استانداری کرمان رصد می شود اما در مجموع بخشی بزرگ از مشکلات مردم در حضور میدانی رفع می شود.

استاندار کرمان با بیان اینکه  طی هفته درختکاری و منابع طبیعی و همچنین در آستانه هفته نیکوکاری به چترود سفر کردیم و بازدیدی از زیربنای شهرهای چترود و کاظم آباد و روستاهای اطراف داشتیم گفت: مردم این مناطق مشکلاتی از جمله در حوزه زیرساختی داشتند، که از زبان خودشان مطرح کردند و این منطقه ‌باوجود ظرفیت و نزدیکی به کرمان با مشکلات عدیده‌ای مواجه است که باید به‌صورت جدی‌تر و طی نشستی اختصاصی با حضور مدیران مربوطه به آنان رسیدگی کرد.

درختکاری فولاد بوتیا به‌عنوان یک مدل کشوری معرفی شود

استاندار کرمان با اشاره به بخشی از اقدامات مهم انجام شده توسط بنیاد مسکن و دهیاری ها در چترود تصریح کرد: درختکاری در بخش چترود مدلی موفقی در کشور محسوب می‌شود زیرا صدها هکتار زمین سازگار با کم آبی استان زیر کشت رفته است.

زینی‌وند ادامه داد: شرکت فولاد بوتیای ایرانیان در این طرح اعتباری بیش از 150 میلیارد تومان در فضای سیز هزینه کرده که جای قدردانی دارد.

وی با تبریک روز درختکاری گفت: منطقه چترود مدل موفقی از منابع طبیعی در کنار صنعت است که کاری بزرگ در این منطقه شکل گرفته که جای قدردانی از منابع طبیعی و بخش خصوصی دارد.

زینی وند عنوان کرد: پروژه فاضلاب کرمان به عنوان بزرگترین طرح در این حوزه کشور، اقدامی بزرگ است که باهمکاری نمایندگان مجلس و استاندار سابق کرمان به مرحله اجرا رسیده است.

استاندار کرمان افزود: یکهزار و 600 هکتار در یک مجموعه صنعتی کشت درختان کم آب بر و سازگار با طبیعت منطقه اجرا شده و برخی درختان مثمر ثمر هستند لذا با این حجم تولید می توانیم کارخانه فراوری را در کنار آن ایجاد کنیم.

وی یادآور شد: کشت بادام‌کوهی در منطقه بافت و ارزوییه نیز انجام می شود که به این بخش نباید به صورت خام فروشی توجه کرد زیرا تجارت چوب و این محصولات می تواند ظرفیت احداث صنایع تبدیلی وسیع و بازار پسند بین المللی را دارد و در توسعه منطقه مفید واقع می‌شود.

زینی وند بیان داشت: متناسب با طبیعت و اقلیم هر منطقه باید محصولات کاربردی کشت شود که این فرایند علاوه بر ایجاد فضای سبز، کار بزرگی است که متولی آن 150 میلیارد تومان برای منابع طبیعی در منطقه چترود هزینه کرده است.

وی عنوان کرد: تمامی شرکت های بزرگ در حوزه مسئولیت اجتماعی و منابع طبیعی موظف به اجرای این طرح‌ها هستند و مسئولان دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی وظیفه‌ جمع بندی و مطالبه از آنان را دارند و بخش خصوصی نباید نیت لطف در این حوزه را داشته باشد زیرا اجرای این طرح‌ها وظیفه آن‌ها است.

استاندار کرمان ادامه داد: البته کار میدکو باید برجسته و در سطح ملی به عنوان بک مدل ارائه و در کشور مورد توجه واقع شود.

وی اضافه کرد: منطقه چترود با ‌وجود کارخانجات فعلی آینده روشنی دارد و مردم این خطه نباید گرفتار مسائل جزئی باشند و باید برنامه ریزی کرد و فرماندار کرمان در این سفرها به خوبی مصوبات را به صورت جدی پیگیری و اجرا می کنند و نتایج این مصوبات را به‌سرعت اعلام می کنیم که بخشی از آن در حوزه مشاغل است.

رفع مشکلات بخش چترود و روستاهای آن

زینی‌وند گفت: روستای ده زیار پایلوت تولید یک نان ویژه و پرطرفدار شده که این محصول تولیدات خانگی باید ساماندهی شود و اشخاص با همکاری وزارت‌ بهداشت‌ مجوز گسترش آن را دریافت کنند که با اختصاص 10 تن سهمیه آرد 200 شغل در روستاها ایجاد می کنیم و در مشاغل خرد باید دسته بندی کرد.

وی ابراز داشت: نشستی اختصاصی در حوزه دوربرگردان ورودی چترود و پروژه های راه و شهرسازی می گذاریم و احداث دوربرگردان ورودی این شهر اکنون در مرحله مناقصه است.

نماینده عالی دولت در استان کرمان افزود: مشکل خانه بهداشت بخش چترود با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی و مشکل شبکه آب روستای قوام آباد در اعتبارات شهرستان کرمان دیده می شود لذا اداره آب و فاضلاب باید در راستای رفع این چالش اقدام کند.

وی با تاکید بر اینکه نشست جمع بندی حوزه راور و کرمان به زودی برگزار می شود تصریح کرد: مسائل بخش چترود را در آن پیگیری می‌کنیم.

زینی وند افزود: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در زیرساخت و بهسازی معابر 500 روستای استان کرمان اقدامات مناسبی انجام داده که باید در راستای توسعه روستایی و حفظ جمعیت در این مناطق ‌ادامه یابد.

تاکید استاندار کرمان بر توسعه بر مبنای معین‌های اقتصادی

وی بیان داشت: میدکو و فولاد بوتیا باید در چارچوب ها به رنگ و روی توسعه نیافتگی منطقه چترود توجه کنند و معین اقتصادی باید مشاغلی را تعریف کرده که آثار آن بر زندگی و معیشت مردم مشاهده شود.

نماینده عالی دولت در استان کرمان گفت: فعالیت معین‌های اقتصادی مطالبه جدی ما است که این امر باید مورد توجه قرار گیرد.

استاندار کرمان، امروز(جمعه) با همراهی معاونان امور عمرانی و اقتصادی استاندار، نمایندگان کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی و سایر مسئولان استانی و محلی در ادامه سفرهای شهرستانی خود به بخش چترود از توابع این شهرستان سفر کرد و به صورت میدانی در گفت و گو با مردم این خطه مسائل آنان را مورد بررسی و رسیدگی کتبی قرار داد.


http://nasimesharq.ir/fa/News/6894/استاندار-کرمان-مدیران-تا-رفع-مشکلات-در-کنار-مردم-باشند
بستن   چاپ