به گزارش نسیم شرق ، محمودآبادی؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: سطح زیر کشت زعفران
شهرستان در حال حاضر به (یکصد ودوازده وسه دهم) هکتار شامل (سی ودو وهشت
دهم) هکتار بارور و (هفتاد ونه ونیم) هکتار غیر بارور رسیده است که 38
هکتار آن مربوط به توسعه در سال جاری است.
وی تصریح کرد: تهیه پیاز زعفران از مزارع زعفران خود شهرستان و یا استانهای همجوار صورت میگیرد و بازار هدف شامل سطح شهرستان و استانهای همجوار است.
محمودآبادی با بیان اینکه میزان تولید محصول زعفران در این شهرستان حدود
180 کیلوگرم بوده، افزود: عملکرد زعفران با توجه به وضعیت خاک و اقلیم
منطقه بین 5-3 کیلوگرم متغیر و متوسط عملکرد محصول حدود 3 و 2 دهم کیلو گرم
در هکتار است که بالاترین عملکرد در شهرستان 5 کیلو گرم محصول خشک در
هکتار بوده است.