دادخدا سالاری در نشست تخصصی بررسی مسائل و مشکلات فعالان اقتصادی استان کرمان در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان گفت: در اینجا آمده ایم که بیماری به عنوان اقتصاد استان را مداوا کنیم و این بیمار در کماست و باید به قید فوریت به او کمک کرد؛ و راهکار اصلی این است که در همه حوزهها مرجعیت سازمانی داشته باشیم و هر دستگاه به میزان مسئولیت خود، اختیارات و ابزار در اختیار داشته باشد.
وی ضمن تاکید بر این مطلب که متاسفانه در استان کرمان مطالبه گری بسیار پایین است، افزود: مجموعه اجرایی استان کار برای درمان اقتصاد استان را آغاز کرده اند، اما راه طولانی دراین زمینه در پیش داریم.
مدیرکل بازرسی استان کرمان اظهارداشت: استان کرمان رتبه اول تولید کاتد مس، رتبه اول تولید محصولات جالیزی و کشاورزی، رتبه اول تولید فولاد و متعلقات آن را دد، اما باید ببینیم که جایگاه ما در کشور کجاست؟ در سالهای قبل رتبه ما 31 کشوری بوده که اکنون با مطالبه گری حجت الاسلام و المسلمین علیدادی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمان و اقای فداکار استاندار کرمان این رتبه به حدود چهارم کشوری ارتقا یافته است، اما انتظار میرود که استان کرمان با وجود ظرفیتهای خود به رتبه اول در این زمینه دست یابد.
وی ادامه داد: درست است که در بسیاری از حوزهها در رتبههای اول کشور قرار داریم، اما قله ما، مکتب حاج قاسم است که دنیا از او تاثیر گرفت و باید ببینیم ایا ما مدیران استانی توانسته ایم در کشور تاثیر بگذاریم، چقدر حرف ما در تهران خریدار دارد؟ چقدر نمایندگان ما در وضع قوانین تاثیر دارند؟
وی اظهارداشت: بیش از 70 درصد تولیدات مس مربوط به استان کرمان است، اما باید ببینیم که استان کرمان چه میزان در مدیریت این مجموعه نقش دارد و در این حوزه باید مطالبه گری کنیم.
سالاری تصریح کرد: کلان نگری در مسائل اقتصادی استان کرمان، نفی کننده اقدامات و تلاشهای انجام شده و در دست انجام در این استان نیست و بیان کننده آن است که باید اقدام ویژهای در این زمینه انجام شود.
وی گفت: سربازانی در حوزههای مختلف مشغول به جهاد هستند که باید به آنها کمک کنیم واین امر از تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران نیز به شمار میرود.
وی مدیران را به استفاده از فرصتهای مدیریتی برای کمک به توسعه استان کرمان تاکید کرد و با ذکر این مطلب که دریاب، کنون که نعمتت هست به دست، کاین دولت و مُلک میرود دست به دست، خاطرنشان کرد: مدیران باید از فرصت خدمت به مردم استفاده کنند.
بازرس کل استان کرمان ضمن بیان این مطلب که سازمان بازرسی براساس اصل 174 قانون اساسی، برنامههای خود را در حوزههای پیشگیری، نظارت حین اقدام (مصون سازی و ارتقای توان مدیریتی مدیران) و اقدامات سلبی متمرکز کرده است، از اقدامات مدیرکل سابق سازمان بازرسی استان نیز تقدیر کرد و گفت: در سازمان بازرسی بخش اندکی از موارد منجر به تشکیل پرونده میشود و در راستای پیشگیری از وقوع جرم در بیش از 90 درصد موارد، تذکراتی جهت اصلاح امور به مدیران داده میشود.
سالاری به فعالیت شورای نظارتی برای حل مشکلات موجود در مسیر اجرای طرح ها، تاکید کرد: سازمان بازرسی تلاش میکند که موانع از سر راه مدیران برداشته شود و این اقدام به نحوی انجام میشود که مرزهای قانونی نیز حفظ شود و قانون شکنی صورت نگیرد.
وی گفت: سازمانی که باید کمک حال بخش تولید باشد اگر با ترک فعل، مشکلی درمسیر اجرای طرحها ایجاد کند، با صدور احکام قانونی از سوی سازمان بازرسی روبرو میشود و البته نیت همه تلاشگران در سازمان بازرسی این است که کار مردم حل شود و قانون اجرا گردد.
بازرس کل استان کرمان تاکید کرد: آمده ایم که به مدیران واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی اعلام کنیم که پشتیبان شما هستیم تا این استان به جایگاه اصلی خود دست یابد؛ چرا که فاصله توسعه استان کرمان با برخی استانها کیلومتری است و با پیاده رفتن نمیتوان به هدف موردنظر رسید بلکه در این مسیر باید بدویم.
در این نشست 21 نفر از فعالان اقتصادی استان به بیان مشکلات و دیدگاههای خود پرداختند.
http://nasimesharq.ir/fa/News/14545/سازمان-بازرسی-آماده-پشتیبانی-ازسربازان-عرصه-اقتصادی-استان-کرمان-است