دکتر احمد احمدپور در گفت و گو با ایسنا سطح زیرکشت پیاز طرح استمرار در جنوب کرمان را 7334 هکتار اعلام کرد که پیش بینی میشود 400 هزار تن محصول برداشت شود.
وی افزود: از پیازکاران و کشاورزان درخواست میشود برای جلوگیری از مشکلات احتمالی در قیمتها، محصول خود را به موقع با بازار مصرف عرضه کنند چون انباشت محصول همواره اُفت قیمتها را به همراه دارد.
وی بر لزوم تامین مصرف بازارهای داخلی تاکید کرد و و افزود: انتظار میرود در زمان برداشت پیاز طرح استمرار که از نیمه دوم آبان ماه آغاز و تا پایان اسفند ماه سال جاری ادامه دارد، تامین نیازهای بازارهای داخلی ضرورت دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان متوسط عملکرد هر هکتار سطح زیرکشت پیاز را 50 تن عنوان کرد و افزود: منطقه جنوب کرمان با توجه به شرایط آب و هوایی خاص برای کشت سبزی و صیفی بسیار مناسب است و با عنایت به اجرای طرح استمرار در این منطقه، از لحاظ تأمین محصول در فصول سرد برای کشور بسیار حائز اهمیت است.
وی از کشاورزان خواست نسبت به برداشت مداوم و عرضه به بازارهای هدف اقدام کنند تا با مشکل عرضه بیش از تقاضا و اُفت قیمت مواجه نشوند.
http://nasimesharq.ir/fa/News/11381/پیازکاران-جنوب-کرمان-نسبت-به-عرضه-به-موقع-محصول-خود-اقدام-کنند